Projectleiderstraining

De ISM Projectleiderstraining is een training voor ervaren ITSM-consultants, die ISM en/of FSM succesvol willen implementeren bij klanten.

Training

Het doel van de ISM Projectleiderstraining is om de deelnemers een diepgaand inzicht te geven in de ISM Invoeringsmethode. Na het volgen van de training zijn de deelnemers in staat om een ISM-invoering zelfstandig en succesvol uit te kunnen voeren. Van de deelnemers wordt kennis van de ISM-methode verondersteld op ISM Masterclass niveau.

In de projectleiderstraining komen onder andere de planning van een ISM-invoering, het gebruik van de invoerings- en framework-hulpmiddelen en de benodigde soft skills uitgebreid aan de orde.

Hoofddocent is Robbert-jan van Lippevelde, verantwoordelijk voor de ISM Invoeringsmethode. De projectleiderstraining duurt 2 aaneengesloten dagen, verdeeld over vijf dagdelen. Er zijn per training 15 plaatsen beschikbaar. Deelnemers die een ISM Projectleiderstraining succesvol hebben doorlopen ontvangen een certificaat en worden opgenomen in het ISM-Register.

Kosten

De projectleiderstraining kost € 1.250,- per deelnemer, exclusief BTW en inclusief één overnachting en alle overige verblijfskosten.

Contact

Heeft u vragen over de ISM Projectleiderstraining dan kunt u contact met ons opnemen op 050-5791387 of door even een mail te sturen.

ISM Portal

Zernikepark 4
9747 AN Groningen

info@ismportal.nl
050 - 5791387