fbpx
4 februari 2021

WATSON versterkt samenwerking met ISM-methode

WATSON & associates en Servitect werken al jaren succesvol samen als partners van de ISM-methode. Dit heeft vorm gekregen in een groot aantal ISM-invoeringen bij organisaties zoals Certe, ICT-West Brabant West en Ziekenhuis Gelderse Vallei, maar ook door de wederzijdse inzet van elkaars producten zoals DISC-gedragsstijl analyses, DISC team workshops en ISM-trainingen.

Samenwerking intensiveren
Om de markt nog beter te kunnen bedienen hebben WATSON en Servitect besloten de samenwerking rondom de ISM-methode verder te intensiveren. Concreet betekent dit dat WATSON vanaf heden ook ISM-opleidingspartner is en zelfstandig ISM Foundation trainingen organiseert. Ook wordt de door WATSON doorontwikkelde DISC-gedragsstijl methode verder geïntegreerd in de ISM-methode, om zo onze klanten nog beter te helpen de onderlinge communicatie en samenwerking te verbeteren.

Verder zal de Lean-expertise van WATSON ingezet worden om de ISM-methode te versterken bij de projectmatige ISM-invoering, maar ook zodanig dat onze klanten door de geïntegreerde toepassing van Lean binnen hun ISM-werkwijze nog efficiënter gaan werken.

Tenslotte wordt WATSON actief invoeringspartner voor het ISM-dashboard en de ISM-compliancy tool. Met deze intensivering van de samenwerking zullen WATSON en Servitect nog beter de Nederlands ITSM markt voorzien van direct toepasbare ISM-oplossingen.

 

WATSON & associatesWATSON & associates
Wij zijn een organisatie adviesbureau en begeleiden organisaties bij complexe veranderingen en transformaties. Hierbij benutten en combineren wij onze ruime ervaring en expertise van onder meer Service Management, People performance, Lean/Agile/Scrum, organisatieontwikkeling, informatievoorziening en ICT.

Samen met onze opdrachtgevers werken wij aan integrale en multidisciplinaire oplossingen in het hart van de organisatie. Met onze SMart-aanpak maken wij Service Management weer simpel en praktisch toepasbaar, met meer focus op de menselijke aspecten die essentieel zijn bij veranderingen en transities. Wij helpen individuen én teams zich te ontwikkelen en hun volledige potentieel te bereiken. Zo worden veranderingen daadwerkelijk geborgd, met aantoonbare en blijvende impact.

Servitect
Servitect is gespecialiseerd in IT Service Management en ontwikkelaar en eigenaar van de ISM-methode. Door het consequent integreren van nieuwe ITSM-ontwikkeling vanuit o.a. ITIL, BiSL, DevOp, Lean en OBM is ISM uitgegroeid tot de ITSM-toepassing in de Nederlandse markt. Het is de missie van Servitect om klantwaarde te leveren door state of the art ontwikkelingen in het IT service management werkveld door te vertalen in concreet en eenvoudig toepasbare oplossingen.

Meer weten over dit nieuwsbericht? Neem dan contact op met
Robert Dijkstra.
T: +31(0)505791387
E: r.dijkstra@servitect.com

Uitdaging, 70% wil van “brandjes blussen” naar gestructureerde aanpak

Als gebruikerstevredenheid ons grote doel is en organisaties dit hoog in hun missie, visie, doelstelling hebben staan en we zien dat er bijna niet op gemeten en er beperkt op gestuurd wordt, dan komt resultaatgericht sturen van de IT-organisatie in een vreemd daglicht te staan.

Nu meerdere normen op ISMcompliancy.nl parallel beschikbaar

Deze maand is er de laatste update doorgevoerd op ISMCompliancy.nl. We hebben daarmee weer een grote stap gezet in het vergemakkelijken van het voldoen aan kwaliteitsnormen. De tool laat de...

Srvision 2023: value

Het jaarlijkse srvision-evenement is een van de meest toonaangevende IT-managementcongressen in Nederland geworden. Praktische en innovatieve sessies over thema's als Agile, Lean, DevOps, SRE, SIAM...

ISM-dashboard release januari 2022

Op 24 januari jl. is de nieuwste release van het ISM-dashboard in gebruik genomen. Deze januari 2022 release bevat, naast het oplossen van een aantal issues en het verbeteren van de performance,...

Nieuwe release ISM-dashboard

De nieuwe release van het ISM-dashboard is live gegaan. In deze release zijn een aantal belangrijke vernieuwingen doorgevoerd. Op basis van gebruikerservaringen zijn de filtermogelijkheden verbeterd...

ISM Portal

Fokkerstraat 16
3833 LD Leusden

Athenestraat 12
9403 DX Assen

info@ismportal.nl
+31 (0)88 - 2034000