ISM Infodag

Wil je kennismaken met Modern Service Management en de ISM-methode? Dan is de ISM Infodag op 7 december de uitgelezen kans om in contact te komen met bedenkers, toepassers en gebruikers van de ISM-methode! 

De dag is geheel verzorgd met inspirerende presentaties, lunch en een afsluitende borrel. Én, er zijn geen kosten aan verbonden.

Modern Sevice Management

Het thema is Modern Service Management; de integratie van o.a. ITIL, BiSL, DevOps, Lean & Agile, OBM en Compliance (o.a. AVG/GDPR) en hoe dit met ISM eenvoudig is toe te passen.

Sprekers zijn:
•    Wim Hoving en Robbert-jan van Lippevelde (Servitect)
•    Piet Egelmeer (Jeroen Bosch)
•    John Pijpers (De IT Regisseur)

Weetjes

Aan het eind van de dag ben je helemaal op de hoogte van Modern Service Management. Denk hierbij aan ITIL, BiSL, Agile en DevOps.

Je weet wat de ISM-methode inhoudt en hebt concrete verhalen uit de praktijk gehoord over de invoering en impact van ISM.
De dag is van 9.30 tot 16.30 geheel verzorgd zowel met een goede lunch, hapjes en een afsluitende borrel als inhoudelijk met interessante onderwerpen, boeiende sprekers en veel ervaringsdeskundigen om mee te sparren.

Bijwonen?

Wil je de infodag bijwonen? Meld je dan kosteloos aan.
Het definitieve programma vind je later hier op de site!

Contact

Wil je meer weten over het evenement of ISM? Neem dan contact op met Joke Coens: j.coens(at)servitect.com of bel met 050 305 05 28.

Ventus ISM-partner

Ventus is ISM-partner geworden op het gebied van consultancy en opleidingen. Ventus is een onafhankelijke dienstverlener en kennissourcer op het gebied van management, realisatie en optimalisatie...

Stad Geel gaat live

Stad Geel (België) is 17 oktober live gegaan met ISM. Het project wordt geleid door onze Belgische ISM-partner Uptime. De reden van Stad Geel om te gaan werken met de ISM-methode is verdere...

MeetUp Functional/Integrated Service Management

ICT: stabiliteit vs.innovatie. Dit is het thema van de MeetUp Functional/Integrated Service Management (FSM/ISM) op 28 september 2017 in Breda. Het wordt georganiseerd door De IT Regisseur,...

ISM trainingen succesvol!

Opleidingen vormen een wezenlijk onderdeel van verandertrajecten. Maar daarnaast zijn er ook mensen die nieuwsgierig zijn naar de ISM- of FSM-methode. Voor al deze mensen worden al jaren...

Eerste klus voor ISM-people!

Mammoet heeft in 2012 besloten om te gaan werken met ISM. In dat jaar is begonnen met de ISM-invoering, in combinatie met de Theory of Constraints module. Vanaf het begin leidde dit tot versnelde...

ISM Masterclass

De ISM Masterclass is een training voor ervaren ITSM-consultants, procesmanagers en IT-managers, die hun kansen zelf willen creëren en daarmee aan hun succes willen bouwen. Kijk hier voor meer informatie.

ISM Infodag 2019

ISM infodag 2019

Tijdens de ISM Infodag op 10 december ontdekt u laatste trends op het gebied van ITSM. Ook is er volop gelegenheid tot netwerken. Zo komt u gemakkelijk in gesprek met professionals die u verder kunnen helpen met verschillende IT-doelstellingen en uitdagingen. Deelname aan het evenement is gratis.

ISM Portal

Zernikepark 4
9747 AN Groningen

info@ismportal.nl
050 - 5791387