ISM Infodag

Wil je kennismaken met Modern Service Management en de ISM-methode? Dan is de ISM Infodag op 7 december de uitgelezen kans om in contact te komen met bedenkers, toepassers en gebruikers van de ISM-methode! 

De dag is geheel verzorgd met inspirerende presentaties, lunch en een afsluitende borrel. Én, er zijn geen kosten aan verbonden.

Modern Sevice Management

Het thema is Modern Service Management; de integratie van o.a. ITIL, BiSL, DevOps, Lean & Agile, OBM en Compliance (o.a. AVG/GDPR) en hoe dit met ISM eenvoudig is toe te passen.

Sprekers zijn:
•    Wim Hoving en Robbert-jan van Lippevelde (Servitect)
•    Piet Egelmeer (Jeroen Bosch)
•    John Pijpers (De IT Regisseur)

Weetjes

Aan het eind van de dag ben je helemaal op de hoogte van Modern Service Management. Denk hierbij aan ITIL, BiSL, Agile en DevOps.

Je weet wat de ISM-methode inhoudt en hebt concrete verhalen uit de praktijk gehoord over de invoering en impact van ISM.
De dag is van 9.30 tot 16.30 geheel verzorgd zowel met een goede lunch, hapjes en een afsluitende borrel als inhoudelijk met interessante onderwerpen, boeiende sprekers en veel ervaringsdeskundigen om mee te sparren.

Bijwonen?

Wil je de infodag bijwonen? Meld je dan kosteloos aan.
Het definitieve programma vind je later hier op de site!

Contact

Wil je meer weten over het evenement of ISM? Neem dan contact op met Joke Coens: j.coens(at)servitect.com of bel met 050 305 05 28.

ISM goes to Luxembourg

Servitect heeft een nieuwe opdracht binnen gekregen. We mogen bij de University of Luxembourg een ISM-invoering gaan doen! Deze opdracht is door ons verworven in goede samenwerking met onze...

Eerste klus voor ISM-people!

Mammoet heeft in 2012 besloten om te gaan werken met ISM. In dat jaar is begonnen met de ISM-invoering, in combinatie met de Theory of Constraints module. Vanaf het begin leidde dit tot versnelde...

ISM en Servitect groeien door. Jan van Marum komt ons versterken!

De belangstelling voor ISM en FSM groeit hard. Beiden methoden blijken in toenemende mate te voorzien in de behoefte van beheerorganisaties om hun dienstverlening te verbeteren, te voldoen aan...

Weer een geslaagde Masterclass

Vorige week gingen weer 12 gecertificeerde deelnemers naar huis. Voldaan namen zij hun certificaat in ontvangst. Een mooi cadeau, zo vlak voor de feestdagen. Deze deelnemers hebben meegedaan aan...

Uitbreken voor informatiebeveiliging

Iedereen is bijzonder. Die gedachte bepaalt het denken en doen bij Ipse de Bruggen. Zij bieden bijzondere zorg aan mensen met een handicap. Daarbij heeft Ipse  de Bruggen constant aandacht voor...

ISM Masterclass

De ISM Masterclass is een training voor ervaren ITSM-consultants, procesmanagers en IT-managers, die hun kansen zelf willen creëren en daarmee aan hun succes willen bouwen.

ISM Portal

Zernikepark 4
9747 AN Groningen

info@ismportal.nl
050 - 5791387