ISM Foundation Training

De tweedaagse ISM Foundation Training heeft als doel de deelnemer op hoofdlijnen inzicht te verschaffen in de werkwijze van een IT-beheerorganisatie, volgens de aanpak van de ISM-methode. Zodat de deelnemer in staat is te functioneren in een organisatie waar ISM het gehanteerde referentiekader is.

Opleiders

De training ISM Foundation wordt aangeboden door geaccrediteerde ISM-opleidingspartners, die zowel open-inschrijving trainingen aanbieden als in-house trainingen. ISM Foundation trainingen worden uitsluitend verzorgd door gecertificeerde trainers.

Syllabus

De training ISM Foundation is gebaseerd op een gedetailleerde Syllabus. De tweedaagse training is geheel compatibel met de driedaagse training ITIL Foundation, maar is veel meer op de dagelijkse praktijk van IT-beheerders ingesteld, en is gebaseerd op de eenvoudig te begrijpen aanpak van de ISM-methode.

ISM Foundation Examen en ISM-Register

Deelnemers die een voldoende voor het ISM Foundation examen hebben gehaald, ontvangen het certificaat ISM Foundation en worden (desgewenst anoniem) opgenomen in het ISM-Register.

Contact

Heeft u vragen over de ISM Foundation Training, neemt u dan gerust contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden:

8,4

ISM Foundation Training Examen Servitect ISM Portal

ISM Portal

Zernikepark 4
9747 AN Groningen

info@ismportal.nl
050 - 5791387